Parašė Andrew
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąkazkaip visad maniau, kad krepsinio sostines varda kuria zaidejai, komandos, sirgaliai, bet maziausiai - savivaldybe (valdzia).negi klydau? Tikrai ne, krepsinio varda kuria ne valstybes tarnautojai.
Savivaldybė tiesiogiai to nedaro, bet gali sudaryti tam sąlygas. Man įdomu, kaip ta pati krepšinio komanda kurs krepšinio sostinės vardą neturėdama normalios arenos ir nežaisdama stipriausioje Europos lygoje.
Kauna garsina /gali garsinti tukstanciai dalyku, ir tikrai ne vien Zalgiris. Niekad nemaniau, kad patys kaunieciai taip nuvertins savo miesta. Vien ko verta tarpukario architektura, ko verta prezidentura ir jos kiemelis su prezidentu skulpturomis (tai pati graziausia vieta man Kaune, turinti nepakartojama dvasia). kauna garsina tai, kad tai aukstojo mokslo miesta (KTU), jis is dalies yra/gali buti IT mokslo ir IT imoniu sankaupos miestas. Kadangi per KAuna eis europines vezes gelezinkelis ir cia bus intermodalinis terminalas, tai jis bus transporto centru. Kauna gali garsinti LEZ, technologijos parkas ir t.t.
Niekada nereikia orientuotis tik i viena dalyka. "Dirbti reikia keliomis kryptimis
Visi puikiai žino Žalgirio svarbą Kaunui, apie ją čia ir buvo kalbėta.Paskutinis taisė Aš; 2007.03.21, 10:17.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO dėl to, kad visa tai turim, reikia atsisakyti to, ką mums suteikia krepšinis ir Žalgiris? .
Parašė Aš Rodyti pranešimąGana keistas pareiškimas sakant, kad kažkas žvelgia tik vienu aspektu, yra skirtos temos kur galima padiskutuoti ir apie KTU IT mokslus ir Kauno architektūrą, kas, beje, buvo daryta. Bet dabar aš žvelgiu tuo aspektu, kuris tinka kalbant būtent šia tema. Niekas nesakė, kad tai vienintelis dalykas, kuriuo Kaunas gali didžiuotis.
Visi puikiai žino Žalgirio svarbą Kaunui, apie ją čia ir buvo kalbėta.
Parašė Aš Rodyti pranešimąkai Žalgiris nebegarsins šio miesto.
Parašė Aš Rodyti pranešimąneturėdama normalios arenos ir nežaisdama stipriausioje Europos lygoje..
o prancuzai irgi negali sokineti per daug su tais 420 mln.Nes koncesijos konkurso salygose turejo (privalejo) buti nurodyta objekto kaina. prancuzu kaip laimetojo pasiulymas turejo atitikti konkurso salygas. Derybu eigoje jie bloginti savo pasiulymo (kad jis neatitiktu pradiniu salygu) negali. Nes jeigu taip atsitiks galima derybas su juo nutraukti ir pareikalauti atlyginti nuostolius."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąKeista, jog prieinama prie tokių skubotų ir neteisingų išvadų remiantis idiotiškais KD straipsniais.
Gal reiktų steigti pilietinį judėjimą prieš KD "rašytojus"? Juk žiniasklaida turi labai didžiulę įtaką Lietuvos žmonėms.
Čia vis dažniau kalbama apie 420 mln. LTL... Bet ar koncesijos įstatyme numatyta maksimali suma ne 200 mln.LTL? Tai šią ribą viršija daugiau nei du kartus....Paskutinis taisė auksellis; 2007.03.23, 18:13.
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąViskas linksta link to, kad prancūzų projektas bus praspirtas ir saloje bus statoma Miliūno arena.
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąViskas linksta link to, kad prancūzų projektas bus praspirtas ir saloje bus statoma Miliūno arena.
Comment
-
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąšaltiniai patikimi
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąkol kas sakau, kad "linksta į tai". Kaina būtų kažkur dvigubai mažesnė nei prancūzų. Pripažinkime, kad 420 mln. Kaunui kirstų labai skaudziai
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątu vis tiek neatsakei į mano klausimą kas būtų rangovai, kas finansuotojai ir kas renginių organizatoriai tabletės atveju?
Dėl finansuotojo tai telpant į 200 mln. litų artimą sumą valstybei kur kas laisvesnės rankos dalyvauti projekto tiesioginiame rėmime. Teigiamas nusiteikimas būtų.
Dėl renginių organizatoriaus atsakyti negaliu.
Comment
Comment